El passat 27 d’abril de 2022 l’Associació va rendir homenatge a l’alcalde de Lleida (2004/2018) i actual ambaixador d’Espanya al principat d’Andorra, Àngel Ros i Domingo, per la seva especial implicació en la creació i creixement de l’Associació de l’Empresa Familiar de Lleida i la Càtedra de l’Empresa Familiar a la Universitat de Lleida.

En el transcurs del dinar es va fer un repàs a la història, canvis econòmics i polítics del principat en els darrers anys i com aquests poden afavorir la inversió per part d’empreses dels nostre territori.

L’acte va comptar amb la presencia de gairebé una trentena d’empreses familiars associades que també van voler participar en aquest dia. El president de l’Associació durant 17 dels seus 20 anys de vida , Gonzalo Cano, també va destacar la importància de la figura d’Àngel Ros en la supervivència de l’Associació i sobretot en la creació de la Càtedra de l’Empresa Familiar a la Universitat de Lleida.

En acabar el dinar, el president de l’Associació, Marc Cerón, va fer entrega a l’ex alcalde d’una placa commemorativa del 20è aniversari de l’Associació de l’Empresa Familiar de Lleida.

 

Mercè Fajardo
Secretaria General