ROMERO POLO 

www.romeropolo.com
Romero Polo és un grup empresarial familiar fundat el 1984 per José Antonio Romero Polo amb l’objectiu de consolidar-se com un referent del sector de la construcció a Catalunya i Aragó.

La companyia aglutina diverses activitats vinculades al sector de la construcció i ofereix un servei integral d’obra i manteniment tant a organismes públics com privats, i al sector dels serveis, amb especial dedicació a la gestió global de les necessitats dels municipis.

 

UNIPREUS 

https://www.unipreus.com/es/
Unipreus, Wala i Prilow són els noms dels vuit establiments físics, i Walashop.com es el nom de la botiga online que té l’empresa lleidatana Unipreus, SL, que gestiona els establiments Unipreus. Va ser fundada l’any 1982 amb l’objectiu de vendre tot tipus de calçat a l’engròs.

L’embrió de l’actual empresa neix el 1939, quan Macià Querol i Albalat obre una botiga d’espardenyes al carrer Cavallers de Lleida. Vint-i-nou anys després, el 1968, obre una segona botiga a l’avinguda de Madrid i una altra a l’avinguda de Blondel número 15 també a Lleida.

Actualment, el Grup Unipreus és:

  • Una empresa familiar altament especialitzada.
  • Una empresa amb més de 350 treballadors en plantilla.
  • Més de 18.000 m2 de superfície comercial.

 

CLANSER 

http://clanser.com
Des de l’any 1986, Clanser, SA desenvolupa la seva activitat com a empresa de neteja i manteniment d’instal·lacions i d’edificis.

Neteja: solucions tècniques per a cada tipus de superfície i necessitat. Organització de recursos humans per a diferents espais: hospitals, centres escolars, indústria, àrees comercials, etc.

Manteniment: Clanser ofereix un servei tècnic i coordinat de manteniment preventiu, normatiu i correctiu de les instal·lacions d’edificis.

GRUPO NAYOX

https://www.nayox.es
Nayox és un grup d’empreses amb caràcter familiar amb més de 50 anys d’història. La seva activitat principal es desenvolupa en el sector de l’automoció a Lleida i representa vuit marques a escala nacional: Audi, Mercedes, Toyota, Volkswagen, Seat, Škoda, Honda i Citroën.

Addicionalment, compta amb altres serveis integrals dins del sector, com un centre de xapa i pintura, un concessionari dedicat exclusivament a la gestió de vehicles d’ocasió, una empresa de distribució de pintura i consumibles de taller i lloguer de cotxes.

 

GRANJA CASTELLÓ

MODA ÍNTIMA VANIA

https://intimavania.com/
Moda Íntima Vania, SL és una empresa familiar del sector tèxtil ubicada a Lleida. La fàbrica té 6.000 metres quadrats. L’empresa comercialitza els seus productes a través de la marca Vania.

La seva activitat és el disseny, la producció i la comercialització de productes per a la dona: llenceria de nit, roba per dormir, roba d’estar per casa i vestits de platja.

En els últims 20 anys, l’empresa consolida la seva posició rellevant en l’àmbit nacional i obre els seus productes a l’exterior per entrar al mercat europeu.

 

TRANSPORTS TARRAGONA 

http://www.transportstarragona.com/es/

Localitzada a Lleida, l’empresa Transports Tarragona, SA és una de les més antigues de tot Espanya. No hi ha fronteres per a aquesta companyia, els vehicles recorren diàriament les carreteres de tot Europa.

Transports Tarragona ha estat pionera a desenvolupar el trànsit a l’Europa de l’Est. A més, personalitza i optimitza la gestió de transport per minimitzar costos logístics. Gràcies al seu ampli portfolio de serveis —càrrega completa, grupatge i distribució capil·lar—, disposa en tot moment de la solució òptima.

 

MECANOCAMP 

http://mecanocamp.es/
Mecanocamp és una empresa familiar líder, amb una àmplia gamma de productes i maquinària per al camp, el jardí i la llar. Va ser fundada el 1958 per Joan Gomà Utgés i actualment és gestionada per la tercera generació.

Mecanocamp disposa d’un centre únic a Catalunya, a Lleida, i és segurament una de les botigues més grans de petita maquinària i de complements per al jardí a l’Estat espanyol, amb una superfície de 3.500 m2.

El nou centre és un reflex dels nous aires que entren en aquesta empresa, consolidada per la segona generació, amb Joan Gomà Fité, de la qual actualment es nodreix la tercera generació.

 

JUAN VICENTE CATALÀ.

Juan Miguel Vicente Català, agent d’assegurances exclusiu d’Ocaso.

 

CAFÉS BATALLA

https://cafesbatalla.com/es
La història del torrefactor més antic de Lleida comença el 1950 amb Pedro Batalla al capdavant dels torrefactes Magna.

Diversos anys més tard, Pere Batalla fundaria Cafés Batalla, empresa que actualment, i de la mà dels seus fills, s’ha convertit en Grupo Cafés Batalla, amb diverses marques de cafè i amb servei tècnic propi.

Té les oficines centrals a Lleida (una nau de 3.000 m2 per gestionar els serveis a clients i la xarxa de distribuïdors a escala nacional) i també compten amb una seu a Viladecans per donar servei a clients de la província de Barcelona, Girona i Tarragona.

 

TRANSPORTS VILAVERT

https://www.dhl.com/es-es/home.html

Transports Vilavert fa 31 anys que es dedica al transport de mercaderies per carretera.

Són punts de servei DHL a Lleida, líder global en el sector logístic i expert en paqueteria internacional, i Servei Express, transport aeri i marítim, transports intermodal, logística de la cadena de subministrament i servei internacional de correspondència per als seus clients.

 

FERRETERÍA RAMÓN SOLER

https://www.ramonsoler.com/es/
Ferreteria Ramon Soler és un centre comercial de confiança en productes de ferreteria i ferro, situat a Lleida i adreçat a l’agricultura, la indústria i la construcció.

Camí dels 100 anys de vigència, Ferreteria Ramon Soler segueix il·lusionada amb el futur a través d’un equip humà professional i compromès amb el creixement de l’empresa. El dinamisme empresarial i la inversió contínua permeten a Ferreteria Ramon Soler ser el referent del sector a Lleida i província, sempre de la mà de clients i usuaris.

 

ESTEVE CANAL

Esteve Canal, SA, amb més de 30 anys de trajectòria, és una empresa dedicada a la realització d’activitats agropecuàries, tasques pròpies de l’agricultura, cria i engreix de bestiar i la comercialització que se’n deriva.

 

VOLTES

http://www.voltes.com/es/
Va iniciar l’activitat empresarial l’any 1954 a la localitat lleidatana de Térmens sota la titularitat del seu fundador, Vicente Voltes Belló, que, juntament amb el seu germà Pere, van crear la raó social Hermanos Pedro y Vicente Voltes.

Des dels orígens, es va especialitzar en treballs agrícoles, com l’anivellament de terres, la millora i la transformació de finques i l’execució d’embassaments de reserva d’aigua per al reg. Progressivament, l’empresa ha experimentat un creixement continu basat en l’ús de noves tecnologies i amb l’actualització constant de nous mètodes i equips de treball.

La modernització de l’empresa afecta també la seva estructura interna. El 1990 l’empresa canvia de denominació social per Voltes, SLU, sota la titularitat de Vicenç Voltes Belló, que incorpora a la direcció els seus fills Andreu i Vicenç. Voltes inicia així un procés constant de renovació i ampliació de la seva capacitat tècnica i empresarial, i diversifica també la línia tradicional del seu negoci a altres activitats i serveis integrals en el sector de les infraestructures.

VENSO

venso.es
La trajectòria del Grup Venso es remunta a principis de la dècada dels 60, quan el seu fundador, Pedro Vendrell Reales, va posar tot el seu èmfasi a modernitzar l’agricultura de l’època i va construir la primera deshidratadora de farratges del grup (Venso, SA) a Almacelles (Lleida).

Des de llavors, el Grup ha anat experimentant un fort creixement amb la construcció de modernes deshidratadores de farratge per tota la geografia espanyola i, alhora, diversificant notablement les seves activitats en el sector agrícola, especialment en el fructícola.

ILSER GRUP

https://ilser.net/

Ilser Grup és una empresa familiar lleidatana que va néixer el 1988, tot i que el 1969 el futur fundador, Fulgencio Cerón, ja inicia l’activitat amb Jabones Camp, SA a Granollers. Actualment està liderada per la segona generació de la família Cerón.

Avui és una de les principals empreses distribuïdores de productes, articles, maquinària i accessoris per a la neteja, la higiene i el manteniment industrial de col·lectivitats, avalats per la seva experiència en el sector durant més de 50 anys. Líder en el sector a Catalunya i a la província d’Osca, presenta el catàleg més complet i professional de sistemes de neteja professional per a hostaleria, empreses de neteja, indústria alimentària, geriatria, hospitals, bugaderies, gimnasos, administracions públiques…

ILERNA ONLINE

https://www.ilerna.es

Ilerna centra tots els seus esforços a promoure una formació professional i inclusiva i a reforçar els valors tradicionals que els han identificat sempre, com la cultura de l’esforç, l’atenció personalitzada, la internacionalització, les noves tecnologies i, sobretot, la innovació constant en tots els àmbits, per aconseguir un gran repte i convertir-lo en una realitat immediata que ja ha començat a donar fruits. Una nova forma d’entendre la formació professional.

 

ALBERT SOLER Centre Comercial i Ferreteria

https://www.albertsoler.com/

Dona nom a un complex industrial i comercial integrat per deu naus d’exposició i emmagatzematge de productes sota les denominacions Centre Comercial de Ferreteria, a l’avinguda Alcalde Porqueres números 111-113 de Lleida, i Central de Subministraments Industrials al Polígon Les Comes de Torrefarrera.

Per la seva llarga experiència professional, el nom Soler és i ha estat centenari en el mercat del sector metal·lúrgic. En l’actualitat, des de fa 30 anys Albert Soler, SA posa a l’abast dels consumidors —majoristes, minoristes i públic en general— més de 50.000 productes de referència destinats a cobrir amb gran solvència les necessitats que ens va plantejant un mercat en contínua evolució.

 

 GRUPO ASYSUM

https://www.asysum.com/
Grup Asysum és la unió d’un grup d’empreses amb una filosofia comuna: donar una nova vida als components d’automoció.

La dilatada experiència en reconstrucció de motors de Grup Asysum ha permès crear una secció dedicada exclusivament a motors industrials, així com a solucions en neteja amb additius i pressurització per a qualsevol mena de DPF/FAP.

GRUES CEREZO

http://www.cerezo.net/

Grues Cerezo és un grup d’empreses dedicat al lloguer de maquinària de construcció, format actualment per les societats Muntatges Cerezo, SL i Grues Solerba, SL.

Grues Cerezo és una entitat familiar que té dos objectius principals, cap de més important que l’altre: qualitat i responsabilitat.

 

ARITMOS

https://www.aritmos.com/esp/

Aritmos és una consultoria informàtica i tecnològica orientada al món. Disposa de seus i clients al voltant de tot el globus, així com de certificacions internacionals de prestigi.

Aritmos es concentra a crear i implementar idees, solucions de negoci i/o eines tecnològiques que permetin a les empreses oferir el millor al mercat.

NETEGES LLEIDA

Neteges Lleida és una empresa familiar especialitzada en els serveis de neteja i manteniments d’edificis, locals i pàrquings fundada al 1978.

Gràcies a la nostra xarxa de col·laboradors prestem serveis de neteja a Lleida, Barcelona, Tarragona i Girona.

GRUP MIBEC

Els inicis de Grup Mibec es remunten a l’any 1990, quan el fundador, Blai Lamolla, adquireix la concessió Ford a la ciutat de Lleida.

Després van arribar les marques SAAB i Mitsubishi, juntament amb l’expansió de Ford a Tàrrega. L’any 2000 es va incorporar Mazda.

Amb la tercera generació familiar, el 2012 adquireix tota la distribució del grup FCA (Fiat, Fiat Professional, Abarth, Alfa Romeo i Jeep) per a tota la província de Lleida.

El 2013 amplia el seu portfolio de productes amb la distribució de BMW i Mini, i, posteriorment, amb la marca SSangYong.

Durant l’any 2019 incorporaren una nova sucursal a Tàrrega per distribuir i donar servei BMW i Mini a aquesta localitat.

Addicionalment, ofereix serveis de gestoria i assegurances.

 

DESPATX MORAGUES

Fundat el 1974 per José María Moragues Serna, inicialment es dedica a assessoria jurídica, laboral, fiscal i comptable amb vocació d’assessorament general i integral a l’empresa.

Vuit anys després, el 1983, l’equip de Despatx Moragues ja s’havia ampliat a tres lletrats, dos graduats socials i cinc administratius, amb el consegüent canvi d’emplaçament previ a la final el 1991 a l’actual seu de la plaça Sant Joan número 18 quart pis, on inicialment ocupava una superfície de 300 m2 que s’ha vist obligat a expandir fins als 500.

El nombre d’empleats ara és de vint-i-dues persones: nou advocats, un auditor de comptes, un economista, un diplomat en Ciències Empresarials, un grau en Relacions Laborals, dos graduats socials, un informàtic i sis administratius.

SERGIO RODRIGUEZ CLARIANA ECONOMISTA

Graduat en economia pel Babson College de Boston, ponent en diversos fòrums i professor universitari a la Universitat de Lleida, en la seva trajectòria professional ha dut a terme funcions de direcció en moltes empreses, majoritàriament familiars i en el sector agroalimentari.

Les tasques desenvolupades han estat estratègia, control de gestió, negociacions amb entitats financeres i sindicals, xarxes de distribució nacionals i internacionals, i tot allò relacionat amb la rendibilitat i creixement de les empreses aplicant les tècniques de gestió adequades a cadascun d’ells.

 

NEWSLETTER

Subscriu-te a la nostra Newsletter per rebre les últimes notícies