ROMERO POLO 

www.romeropolo.com
Romero Polo es un grupo empresarial familiar fundado en 1984 por José Antonio Romero Polo, con el objetivo de consolidarse como un referente del sector de la construcción en Cataluña y Aragón.

La compañía aglutina diversas actividades vinculadas al sector de la construcción, ofreciendo un servicio integral de obra y mantenimiento tanto a organismos públicos como privados, y al sector de los servicios, con especial dedicación a la gestión global de las necesidades de los municipios.

 

UNIPREUS 

https://www.unipreus.com/es/
Unipreus, Wala, Prilow son los nombres de los ocho establecimientos físicos y walashop.com es el nombre de la tienda online que tiene la empresa leridana Unipreus, S.L
Unipreus, S.L. la empresa que gestiona los establecimientos Unipreus, fue fundada en el año 1982 con el objetivo de vender todo tipo de calzado al por mayor.L.
El embrión de la actual empresa nace en 1939 cuando Macià Querol y Albalat abre una tienda de zapatillas en la calle Caballeros en Lleida. Veintinueve años después, en 1968, se abre una segunda tienda en la avenida de Madrid y otra en la calle Blondel 15 también en Lleida.
Actualmente el Grupo Unipreus es:
• Una empresa familiar altamente especializada.
• Una empresa con más de 350 trabajadores en plantilla.
• Un total de más de 18.000 m2 de superficie comercial.

 

CLANSER 

http://clanser.com
Desde el año 1986 Clanser. S. A. desarrolla su actividad como empresa de limpieza y de mantenimiento de instalaciones y de edificios.

Limpieza: Soluciones técnicas para cada tipo de superficie y necesidad. Organización de recursos humanos para diferentes espacios: hospitales, centros escolares, industria, áreas comerciales, etc.

Mantenimiento: Clanser ofrece un servicio técnico y coordinado de mantenimiento preventivo, normativo y correctivo de las instalaciones de edificios.

 

GRUPO NAYOX

https://www.nayox.es
NAYOX es un grupo de empresas con carácter familiar con más de 50 años de historia. Su actividad principal se desarrolla en el sector de la Automoción en Lleida, representando a 8 marcas a nivel nacional: Audi, Mercedes, Toyota, Volkswagen, Seat, Škoda, Honda y Citroën.

Adicionalmente, cuentan con otros servicios integrales dentro del sector como un centro de chapa y pintura, un concesionario dedicado exclusivamente a la gestión de vehículos de ocasión, una empresa de distribución de pintura y consumibles de taller y un rent a car

 

GRANJA CASTELLÓ

MODA ÍNTIMA VANIA

https://intimavania.com/

MODA INTIMA VANIA, S.L. es una  empresa familiar del sector textil, ubicada en Lleida. La fábrica consta de 6000 metros cuadrados. La empresa comercializa sus productos a través de la marca VANIA.

Su actividad es el diseño, producción y comercialización de productos para la mujer: lencería de noche, ropa para dormir, homewear y vestidos playeros.

En los últimos 20 años, la empresa consolida su posición relevante en el ámbito nacional y abre sus productos al exterior, entrando en el mercado europeo.

 

TRANSPORTS TARRAGONA 

http://www.transportstarragona.com/es/

Localitzada a Lleida, l’empresa Transports Tarragona, SA és una de les més antigues de tot Espanya. No hi ha fronteres per a aquesta companyia, els vehicles recorren diàriament les carreteres de tot Europa Transports Tarragona ha estat un dels pioners en desenvolupar els seus tràfics a l’Europa de l’Est. Transports Tarragona personalitza i optimitza la gestió de transport per tal de minimitzar els seus costos logístics. Gràcies al seu ampli porto-foli de serveis: càrrega completa-grupatge-distribució capil·lar, disposa en tot moment de la solució òptima.

 

MECANOCAMP 

http://mecanocamp.es/
Mecanocamp es una empresa familiar líder, con una amplia gama de productos y maquinaria para el campo, jardín y hogar, que siendo fundada en 1958 por Joan Gomà Utgés, en la actualidad es gestionada por la tercera generación.
Mecanocamp dispone de un centro único en Cataluña, en Lleida, y es quizás una de las mayores tiendas de pequeña maquinaria y complemento para el jardín en España con una superficie de 3500m2.
El nuevo centro es un reflejo de los nuevos aires que soplan en esta empresa, consolidada por la segunda generación con Joan Gomà Fité, de la cual se nutre actualmente la tercera generación.

 

JUAN VICENTE CATALÀ.

Juan Miguel Vicente Catalá, Agente de Seguros Exclusivo de OCASO

 

CAFÉS BATALLA

https://cafesbatalla.com/es
La història del torrefactor més antic de Lleida comença el 1950 amb Pedro Batalla al davant de torrefactes Magna.

Diversos anys més tard Pere Batalla fundaria Cafès Batalla, empresa que actualment i de la mà dels seus fills, s’ha convertit en Grup Cafès Batalla, amb diverses marques de cafè i amb servei tècnic propi.

Amb les seves oficines centrals a Lleida (una nau de 3.000 m2 per gestionar els serveis a clients i la xarxa de distribuïdors a escala nacional) també compten amb una seu a Viladecans per donar servei a clients de la província de Barcelona, ​​Girona i Tarragona.

 

TRANSPORTS VILAVERT

https://www.dhl.com/es-es/home.html
Transports Vilavert té 31 anys al seu darrere, dedicant-se al transport de mercaderies per carretera.

Són punts de servei DHL a Lleida, líder global en el sector logístic i expert en paqueteria internacional, Servei Express, transport aeri i marítim, transports intermodal, logística de la cadena de subministrament i servei internacional de correspondència per als seus clients.

 

FERRETERÍA RAMÓN SOLER

https://www.ramonsoler.com/es/
Ferreteria Ramón Soler és un centro comercial de confianza en productos de ferretería y hierro, situado en Lleida, y dirigido a la agricultura, la industria y la construcción.

Camino de los 100 años de vigencia, Ferretería Ramón Soler sigue ilusionada con el futuro, a través de un equipo humano profesional y comprometido con el crecimiento de la empresa. El dinamismo empresarial y la inversión continua permiten a Ferretería Ramón Soler ser el referente del sector en Lleida y provincia, siempre de la mano de clientes y usuarios.

 

ESTEVE CANAL

Esteve Canal SA, amb més de 30 anys de trajectòria, és una empresa dedicada a la realització d’activitats agropecuàries, tasques pròpies de l’agricultura, cria i engreix de bestiar i la comercialització derivada d’ella.

 

VOLTES

http://www.voltes.com/es/
Va iniciar la seva activitat empresarial a l’any 1954 a la localitat lleidatana de Térmens sota la titularitat del seu fundador Vicente Voltes Belló, que juntament amb el seu germà Pere, varen crear la raó social de “Hermanos Pedro y Vicente Voltes”.

Des dels seus orígens es va especialitzar en treballs agrícoles com l’anivellament de terres, millora i transformació de finques i execució d’embassaments de reserva d’aigua per al reg. Progressivament  l’empresa ha experimentat un creixement continu, basat en l’ús de noves tecnologies i amb l’actualització constant de nous mètodes i equips de treball.

La modernització de l´empresa afecta també a la seva estructura interna. Al 1990, l’empresa canvia de denominació social per la de VOLTES, S.L.U., sota la titularitat de Vicenç Voltes Belló, que incorpora a la direcció els seus fills, Andreu i Vicenç. VOLTES inicia  així, un procés constant de renovació i ampliació de la seva capacitat tècnica i empresarial, diversificant també la línia tradicional del seu negoci a altres activitats i serveis integrals en el sector de les infraestructures.

VENSO

venso.es

La trajectòria del GRUP VENSO es remunta a principis de la dècada dels 60, quan el seu fundador Pedro Vendrell Reales va posar tot el seu èmfasi en modernitzar l’agricultura de l’època i construí la primera deshidratadora de farratges del Grup (VENSO S.A) a Almacelles (Lleida).

Des de llavors, el Grup ha anat experimentant un fort creixement, construint modernes deshidratadores de farratge per tota la geografia espanyola, a la vegada que diversificant notablement les seves activitats en el sector agrícola, especialment en el fructícola.

ILERDA SERVEIS

http://ilerdaserveis.com/
ILERDA SERVEIS, és una empresa familiar lleidatana que va néixer el 1988 (encara que ja al 1969 el futur fundador, Fulgencio Cerón, arrenca en l’activitat amb Jabones Camp S. A de Granollers) i actualment està liderada per la segona generació de la família Cerón.

Avui és una de les principals empreses distribuïdores de productes, articles, maquinària i accessoris per a la neteja, higiene, manteniment industrial i col·lectivitats, avalats per la seva experiència en el sector durant més de 50 anys. És líder en el sector a Catalunya i Osca, presentant el catàleg més complet i professional de sistemes de neteja professional per a hostaleria, empreses de neteja, indústria alimentària, geriatria, hospitals, bugaderies, gimnasos, administracions públiques…

ILERNA ONLINE

https://www.ilerna.es

ILERNA centra tots els seus esforços en promoure una formació professional i inclusiva, reforçant els valors tradicionals que els han identificat sempre com la cultura de l’esforç, l’atenció personalitzada, la internacionalització, les noves tecnologies i, sobretot, la innovació constant en tots els àmbits, per aconseguir un gran repte i convertir-lo en una realitat immediata que ja ha començat a donar fruits. Una nova forma d’entendre la formació professional.

 

ALBERT SOLER Centre Comercial i Ferreteria

https://www.albertsoler.com/

Dona nom a un complex industrial i comercial integrat per 10 naus d’exposició i emmagatzematge de productes sota les denominacions de:

CENTRE COMERCIAL DE FERRETERIA a l’avinguda Alcalde Porqueres 111-113 de Lleida i CENTRAL DE SUBMINISTRAMENTS INDUSTRIALS al Polígon Les Comes de Torrefarrera.

Per la seva llarga experiència professional, el nom SOLER és i ha estat centenari en el mercat del sector metal·lúrgic. En l’actualitat ALBERT SOLER S.A. des de fa 30 anys està posant a l’abast dels consumidors: majoristes, minoristes i públic en general més de 50.000 productes de referència, destinats a cobrir amb gran solvència les necessitats que ens va plantejant un mercat en contínua evolució.

 

 GRUPO ASYSUM

https://www.asysum.com/
Grup Asysum és la unió d’un grup d’empreses amb una filosofia comuna: donar una nova vida als components d’automoció.

La dilatada experiència en reconstrucció de motors de Grup Asysum ha permès crear una secció dedicada exclusivament a motors industrials, així com una secció de solucions en neteja amb additius i pressuritzada per a qualsevol mena de DPF / FAP.

GRUES CEREZO

http://www.cerezo.net/

GRUES CEREZO és un grup d’empreses dedicat al lloguer de maquinària de construcció, format actualment per les societats: Muntatges Cerezo, S.L. i Grues Solerba, S.L.

Grues Cerezo és una entitat familiar que té dos objectius principals, cap més important que l’altre: qualitat i responsabilitat.

 

ARITMOS

https://www.aritmos.com/esp/

Aritmos es una consultoría informática y tecnológica orientada al mundo. Dispone de sedes y clientes alrededor del globo, así como de certificaciones internacionales de prestigio.

Aritmos se concentra en crear e implementar ideas, soluciones de negocio y/o herramientas tecnológicas que permitan a las empresas dar lo mejor de sí mismas al mercado.

NETEGES LLEIDA

Empresa de serveis de neteja a Lleida, Barcelona, Tarragona i Girona.

Neteges Lleida és una empresa de serveis de neteja i manteniment per a edificis, locals i aparcaments.

GRUP MIBEC

Els inicis de Grup Mibec es remunten a l’any 1.990 quan el fundador Blai Lamolla adquireix la concessió Ford a la ciutat de Lleida.

Després vindrien les marques SAAB i MITSUBISHI, juntament amb l’expansió de FORD a Tàrrega. A l’any 2.000 es va incorporar MAZDA.

Amb la tercera generació familiar en el 2.012 adquireix tota la distribució del grup FCA (FIAT, FIAT PROFESSIONAL, ABARTH, ALFA ROMEO i JEEP) per a tota la província de Lleida.

El 2013 amplia el seu portfoli de productes amb la distribució de BMW i MINI i posteriormente, la marca SSANGYONG.

Durant l’any 2019 incorporaren una nova sucursal a Tàrrega per distribuir i donar servei BMW i MINI a Tàrrega.

Addicionalment ofereix serveis de Gestoria i Assegurances.

 

DESPATX MORAGUES

Fundat el 1974 per José María Moragues Serna, inicialment es dedica a assessoria jurídica, laboral, fiscal i comptable amb vocació d’assessorament general i integral a l’empresa.

Vuit anys després, en 1983, l’equip de despatx Moragues ja s’havia ampliat a tres lletrats, dos graduats socials i cinc administratius, amb el consegüent canvi d’emplaçament previ a la final en 1991 a l’actual seu de la plaça Sant Joan 18, 4o, on inicialment ocupava una superfície de 300 m2 que s’ha vist obligat a expandir fins a 500 m2

El nombre d’empleats ara ascendeix a vint-i-dos persones: nou advocats, un auditor de comptes, un economista, un diploma en Ciències Empresarials, un grau en relacions laborals, dos graduats socials, un informàtic i sis administratius.

 

SERGIO RODRIGUEZ CLARIANA ECONOMISTA

Graduat en economia pel Babson College de Boston, ponent en diversos fòrums i professor universitari a la Universitat de Lleida, en la seva trajectòria professional ha dut a terme funcions de direcció en moltes empreses, majoritàriament familiars i en el sector agroalimentari.

Les tasques desenvolupades han estat estratègia, control de gestió, negociacions amb entitats financeres i sindicals, xarxes de distribució nacionals i internacionals, i tot allò relacionat amb la rendibilitat i creixement de les empreses aplicant les tècniques de gestió adequades a cadascun d’ells.

 

NEWSLETTER