Dijous, 7 de gener de 2021

L’Associació de l’Empresa Familiar de Lleida va signar dijous un conveni de col·laboració amb la Paeria per la consolidació de la Càtedra de l’Empresa Familiar de la Universitat de Lleida.

El conveni te com objecte regular la col·laboració econòmica entre l’Ajuntament de Lleida i l’Associació per contribuir al funcionament ordinari de l’Associació, en quant a la seva estructura, així com a l’activitat docent pròpia de la consolidació de la «Càtedra de l’Empresa Familiar» de la UdL i també l’associacionisme de les empreses familiars del territori contribuint a la seva supervivència a través de la formació i difusió dels valors de l’empresa familiar dins l’economia.

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, va destacar la importància de l’existència de la Càtedra de l’Empresa Familiar i la voluntat de donar suport al teixit empresarial local i del territori.

Marc Cerón, president de l’Associació de l’Empresa Familiar, va agrair aquest suport destacant el paper de l’Associació a la província de Lleida i en la resta de l’Estat, atès que és la única associació d’empresa familiar de caràcter provincial sent que la resta ho son de caràcter autonòmic. Aquest fet, junt a que en aquest 2021 l’Associació complirà 20 anys des la seva creació, suposa un prestigi i un èxit  en el que han col·laborat associats, institucions i la Universitat de Lleida. Per últim, destacà la voluntat de celebrar tant aquest aniversari com el Congrés Nacional anual a la nostra ciutat, tant bon punt es pugui,  per tal de continuar amb l’objectiu de situar Lleida i les nostres empreses en el lloc que es mereixen.